sâmbătă, 15 noiembrie 2014

THEICONIC.ro si RubyFashion.ro organizeaza Black Friday 2014

Magazinele online THEICONIC.ro si RubyFashion.ro vor organiza evenimentul Black Friday din 2014 in doua weekenduri. Primul val de reduceri va fi saptamana viitoare incepand de vineri 21 noiembrie si continuand tot weekendul, iar al doilea val va incepe vineri 28 noiembrie si de asemenea va cuntinua si in weekend.

Cele doua magazine apartin aceluiasi patron si ambele sunt axate pe vanzarea de articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati. Top vanzari in aceste magazine in aceasta perioada sunt la ghete barbati, ghete dama, cizme dama, pantaloni dama, pantofi barbati, pantofi dama.

Pentru cele doua weekenduri cu reduceri de Black Friday magazinele THEICONIC.ro si RubyFashion.ro si-au optimizat serverele si sunt gata sa reziste valului de clienti care vor veni de Black Friday.
Stocurile la cele mai vandute produse au fost realimentate asa ca sa vina odata ziua de Vineri Negru :)

PS. Cele doua magazine de fashion accepta plata prin PayPal asa ca de Black Friday aveti ocazia sa va folositi de conturile voastre si sa va cumparati produsele respective folosindu-va de bani din cont.






Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:15 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.