luni, 17 noiembrie 2014

Stiri despre Black Fryday 2014

Magazinele online din tara incep sa ne anunte despre reducerile pe care le vor face de Black Friday si despre programul pe care il vor avea in acea zi.
Pentru a va tine la curent cu aceste stiri, am creat aceasta pagina in care vom scrie orice detaliu nou pe care il primim.

Primul detaliu important este ca Black Friday va fi organizat de marea majoritate a magazinelor pe 21 noiembrie. Unele vor incepe la miezul noptii, altele de dimineata. Unele vor organiza Black Friday doar pe 21, altele vor continua si in weekend iar altele il vor organiza si pe 28 noiembrie.

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Vedeti aici ce magazine fac Black Friday

Black Friday la EMAG - Intra pe EMAG.ro
Cel mai mare magazin online din tara va organiza evenimentul pe 21 noiembrie si a fel ca si anul trecut, va incepe in jurul orei 8 dimineata. Este insa posibil sa inceapa si mai devreme.
Alte detalii AICI.


Black Friday la Flanco - Intra pe Flanco.ro
Flanco organizeaza Black Friday in perioada 21 – 23 Noiembrie 2014. La acest eveniment participa magazinele Flanco (offline) si magazinul online Flanco.ro. Reducerile vor incepe probabil de dimineata,
Alte detalii AICI.


Black Friday la Yellow Store - Intra pe shop.yellowstore.ro
Yellow Store este un magazin online care vinde aparatura foto Nikon. Magazinul va avea reduceri la toate categoriile de produse si va organiza evenimentul intre 21 si 23 noiembrie.



Black Friday la UTOK - Intra pe Utok.com
Utok.com este un magazin online care vinde tablete si smartphone-uri marca proprie. Black Friday va fi organizat intre 21 si 23 noiembrie.


Black Friday la Originals - Intra pe Originals.ro
Magazinul online Originals, cel mai mare magazin cu incaltaminte si haine originale de firma, anunta ca incepand cu 21 noiembrie 2014 va organiza o campanie exploziva cu reduceri de Black Friday, care va testa rapiditatea si promptitudinea celor peste 80.000 de clienti unici Originals, dar si ale clientilor noi, care vor si atrasi de reducerile de pana la 90% la sute de produse de la cele mai renumite branduri internationale aflate in portofoliul Originals...
Afla detalii AICI.


Black Friday la Mycloset - Intra pe Mycloset.ro
Mycloset.ro este un magazin online cu imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati. Magazinul va organiza Black Friday intre 21 si 23 noiembrie si intre 28 si 30 noiembrie.
Viziteaza magazinul Mycloset.ro


Black Friday la Lensa - Intra pe Lensa.ro
Lensa.ro intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%! Perioada de campanie 21-30 Noiembrie!
Lensa este un magazin online care vinde lentile de contact. Magazinul accepta si plata prin PayPal.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 20:52 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.