luni, 10 noiembrie 2014

Cum comanzi de pe Originals alegand si serviciul "Cabina de proba"

De curand magazinul online Originals a introdus un serviciu unic in Romania in magazinele online cu incaltaminte si imbracaminte. Se numeste "Cabina de proba" si iti ofera posibilitatea de a proba doua marimi si de a cumpara doar perechea potrivita fara alte obligatii. Pretul acestui serviciu este de 9 lei si se plateste doar daca alegeti sa cumparati una dintre perechile probate.

Totul se face prin intermediul curierului care va livreaza produsul si care va astepta 15 minute pentru ca tu sa probezi cele doua perechi si sa alegi marimea potrivita.

Mai multe detalii AICI.

Acestea fiind spuse, sa vedem cum comandati de pe site-ul Originals.ro alegand si serviciul "Cabina de proba"

Pasul 1: Apasa butonul "Cabina de proba" de pe pagina produsului.



Pasul 2: Alege doua marimi pe care vrei sa le probezi, din cele doua campuri de selectie. Dupa care apasa butonul "ADAUGA IN COS".



Pasul 3: Finalizeaza comanda.

Pasul 4: Curierul va veni cu cele doua marimi alese de tine, va astepta 15 minute sa probezi produsele, platesti doar marimea potrivita, iar cealalta se va intoarce la Originals, toate acestea pentru un tarif de doar 9,99 lei.

* Cu serviciul "Cabina de proba" pot fi alese doar doua marimi diferite ale aceluiasi model ce vor fi ambalate intr-un colet separat.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:26 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.