joi, 25 iulie 2013

Reduceri si TVA inapoi la aere conditionate - magazin EMAG

In perioada 25 iulie - 4 august, la cumpararea unui aparat de aer conditionat, EMAG iti da inapoi TVA-ul sub forma de card cadou. Adica primiti un card cadou in valoare de 24% din valoarea produsului cumparat.

Aceasta promotie se aplica si la aparatele de aer conditionat aflate la reducere si de asemenea si aparatele de aer conditionat resigilate.


Vedeti AC-urile de la EMAG

Cardul Cadou este valabil pentru a cumpara orice produs din urmatoarele categorii ale magazinului online EMAG: Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Hote incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Espressoare incorporabile.

Cardul Cadou este valabil în perioada 17 august - 25 august 2013.
Reducerea aferentă Cardului Cadou va putea fi folosită pentru a cumpăra produse resigilate din categoriile mai sus menţionate. Reducerea aferentă Cardului Cadou nu va putea fi folosită pentru a cumpăra produse aflate în alte promoţii.

Cardul Cadou este transmis ȋn format electronic, prin e-mail, ȋn aceeași zi după emiterea facturii. Cardul Cadou este transmisibil și nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

Best Deal
Ca best deal va aratam reducerea de 500 de lei la aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVE Inverter la cumpararea caruia veti primi un card cadou in valoare de 329 de lei.

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 11000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Inverter: Da
Ventilare: Da
Brand compresor: Panasonic


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:10 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.