sâmbătă, 4 mai 2013

Promotie la ceasurile Junkers - 80 de lei reducere

In aceasta perioada a sarbatorilor de Paste magazinul online WatchShop are reducere de 80 de lei la orice ceas marca Junkers cumparat.

In oferta gasiti 33 de ceasuri Junkers disponibile intr-o varietate de modele, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Vedeti oferta completa cu reduceri la ceasuri

Despre firma Junkers
Producatorul de ceasuri Junkers este POINTtec, o companie cu sediul în Ismaning în apropiere de München.

Compania POINTtec a încorporat în ceasurile Junkers o tradiţie de 140 ani a orologeriei, cu mare atenţie la detalii şi la cunoştinţe de specialitate.

Aceasta experienta creeaza istoria produselor Junkers, care reprezinta fascinatia pentru zbor si aduce un omagiu marelui pionier in domeniul designului de aernoave - profesorul Hugo Junkers.

Compania POINTtec a urmat intotdeauna filosofia profesorului Hugo Junkers de a crea ceasuri “Made in Germany” de cea mai inalta calitate, cu un design distinctiv. Acest concept a pozitionat cu succes compania Pointec nu numai pe piata germana, dar si pe cea internationala.

Colectiile Junkers 150 Years Hugo Junkers, 1st Atlantic Flight East-West, World Flight Record G38, Himalaya Pearls Lady, se disting prin materialele de inalta calitate din care sunt confectionate si prin designul traditional clasic.

Livrarea ceasurilor cumparate din magazinul WatchShop se face prin curier, transportul fiind gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei. Plata se poate face ramburs, la livrarea produselor acasa sau online cu cardul. In plus puteti sa platiti si in rate.
Mai multe detalii despre plata produselor.

Iata si cateva ceasuri disponibile la reducere in oferta magazinului WatchShop.

Vedeti oferta completa cu reduceri la ceasuri


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 15:51 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.