duminică, 19 mai 2013

Nikon D3100 + Obiectiv 18-55mm VR - reducere 300 lei

Pana pe 20 mai 2013 in magazinul online EMAG gasiti aparatul foto DSLR Nikon D3100 + Obiectiv 18-55mm VR avand o reducere de 300 de lei. Pretul de magazin al DSLR-ului Nikon D3100 este 1.999 lei dar acum cu reducerea aplicata il puteti cumpara la pretul de 1.699 de lei.

In plus, la cumparare primiti cadou un card de memorie de 4GB in valoare de 49 de lei si o geanta pentru aparat in valoare de 119 lei.

Spun ca reducerea este valabila pana pe 20 mai deoarece Nikon D3100 este inclus in oferta cu promotii de la EMAG care expira pe 20 mai.


Nikon D3100 la EMAG

Vedeti la EMAG review-urile celor care au cumparat Nikon D3100.

Descriere Nikon D3100
Nikon a echipat D3100 cu un senzor CMOS nou proiectat pentru detalii extraordinare ale subiectului si gradatii line de culoare. Indiferent daca realizati fotografii sau inregistratii filme HD in format complet, senzorul este crucial pentru calitatea imaginii. Numarul mare de pixeli al senzorului D3100 produce fotografii de o claritate exceptionala, dezvaluind toate nuantele scenei originale cu minim de zgomot — ideal pentru texturi cu detalii subtile si fundaluri defocalizate fara granulatie.


Sensibilitate ISO 100-3200 (ce se poate extinde la echivalent ISO 12800)
O setare maxima ISO de 3200 (intervalul standard) va permite sa fotografiati la viteze ridicate ale declansatorului, reducand incetosarea provocata de miscarea aparatului foto in scene cu iluminare scazuta. Fotografiile de interior si in asfintit vor avea un aspect natural, fara a fi nevoie de trepied sau blit. Mai mult decat atat, vitezele ridicate ale declansatorului ingheata actiunea in situatii dinamice, cum ar fi copiii la joaca si evenimentele sportive. Pentru si mai multa versatilitate, setarile Hi 1 si Hi 2 ale D3100 maresc capacitatea ISO la echivalent 6400 si respectiv 12800.


Selector automat scena
D3100 selecteaza automat modul scena care se potriveste situatiei de fotografi ere si subiectului. In timpul fotografierii cu vizualizare in timp real cu selectorul de moduri pe Auto sau Auto (fara blit). Selectorul automat de scena activeaza automat modurile Portret, Peisaj, Prim-plan sau Portret de noapte in functie de scena. Pentru si mai multa comoditate, se afi seaza o pictograma in coltul din stanga sus al monitorului LCD care afi seaza modul selectat.


Vizualizare in timp real cu noile moduri AF si monitorul de 7.5 cm (3 inci)
Modul de vizualizare in timp real va ofera o modalitate intuitiva si familiara de a fotografia animale de companie care se joaca sau copii aflati in miscare.
Doar comutati si sunteti gata de actiune. Cand sunt activate modul de vizualizare in timp real si noua functie AF cu servomecanism permanent (AF-F), aparatul foto mentine subiectii in zona de focalizare fara a fi nevoie sa apasati butonul de eliberare a declansatorului - convenabil pentru fotografii si filme.

D-Movie — Calitate de inalta definitie
Descoperiti diferenta oferita de un aparat foto SLR digital atunci cand inregistrati filme. O gama larga de obiective NIKKOR va ofera libertatea de a explora diferite unghiuri si de a obtine fundaluri frumos defocalizate in vreme ce sistemul avansat de imagine al D3100 va asigura calitate de exceptie. Iar pentru secvente de actiuni, noua functie AF cu urmarire subiect focalizeaza corespunzator asupra subiectilor. Dupa inregistrare, vizionati filmele pe un monitor LCD de 7.5 cm (3 inci) si realizati actiuni simple de editare cum ar fi decuparea scenelor inainte sau dupa un anumit punct si extragerea cadrelor statice. Compatibilitatea HDMI va permite sa conectati aparatul foto D3100 la un HDTV, redarea fiind administrata prin intermediul telecomenzii televizorului.

Sistem AF cu 11 puncte
Functia precisa si rapida de focalizare automata a D3100 raspunde imediat la schimbari in scena sau compozitie, mentinand focus clar pentru a captura expresiile trecatoare si sporturile rapide. Punctul de focalizare central extrem de important dispune de un senzor de tip incrucisat, iar modelul de suprapunere asigura un vizor clar, neaglomerat. Mai multe moduri de focalizare automata acopera aproape orice situatie, inclusiv AF cu zona automata care subiectul asupra caruia se va focaliza, iar functia de urmarire 3D mentine focalizarea asupra subiectului, indiferent de schimbarile in compozitie, atata timp cat butonul de eliberare a declansatorului este apasat pana la jumatate.


Picture Control
Extindeti posibilitatile de exprimare creativa cu Picture Control. Sase setari — Standard, Neutru, Intens, Monocrom, Portret si Peisaj — va permit sa decideti aspectul fotografiilor si filmelor dumneavoastra HD inainte de a inregistra. In plus, puteti ajusta claritatea, contrastul, luminozitatea si saturatia pentru a personaliza setarile.


Sistemul original VR de la Nikon
Obiectivele VR NIKKOR reduc incetosarea in fotografii si filme HD, cauzata de miscarea aparatului foto care se
intampla de obicei la viteze scazute ale declansatorului, cum ar fi in medii cu iluminare scazuta sau cand utilizati
obiective micro sau telefotografice. Spre deosebire de sistemele de stabilizare a imaginii in aparatele foto, sistemul VR de la Nikon se afla in obiectiv, ceea ce permite corectarea incetosarii in vizor, ajutand compozitia si focalizarea, deoarece imaginea ramane stabila.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:45 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.