marți, 23 aprilie 2013

Samsung Galaxy S4 acum la EMAG.ro

In sfarsit magazinul online EMAG.ro aduce in magazin telefonul mobil smartphone Samsung Galaxy S4. Disponibil in culorile alb si negru, EMAG are acum in magazin modelul Samsung I9505 GALAXY S4 cu memorie de 16 GB.

Deocamdata este inca in precomanda iar livrarile se vor face imediat ce telefonul va fi disponibil in stocul magazinului EMAG.

Precomanda de la EMAG Samsung Galaxy S4 I9505 negru

Precomanda de la EMAG Samsung Galaxy S4 I9505 alb



Descrierea telefonului Samsung Galaxy S4
Traiti intr-o lume cu posibilitati infinite
Designul telefonului GALAXY S4 sfideaza limitele posibilului. Ecranul FULL HD Super AMOLED incredibil de cuprinzator este perfect montat intr-o rama extrem de subtire, care este incorporata intr-o carcasa din policarbonat special, facandu-l cel mai usor si rafinat telefon din gama GALAXY de pana acum.

Samsung GALAXY S4 surprinde toata distractia
Samsung GALAXY S4 surprinde toata actiunea, oriunde unde va aflati.
Nu va limitati la a privi fotografiile, auziti ceea ce au de spus si retraiti acele momente deosebite. Realizati fotografii cu expunere multipla si combinati-le pentru a adauga un efect dramatic special. Dupa finalizare, impartasiti bucuria si transmiteti instantaneu albumele prietenilor si familiei.


Impartasiti bucuria cu prietenii
Adunati-va prietenii si bucurati-va impreuna de muzica dvs. Conectati wireless mai multe telefoane Samsung GALAXY S4 pentru a va juca si a transfera fotografii si documente. Adunati laolalta toate telefoanele Samsung GALAXY S4, pentru a crea un sistem audio puternic, cu un sunet de calitate superioara, care mentine tonusul petrecerii.



Samsung GALAXY S4 ne aduce mai aproape unii de altii
Samsung GALAXY S4 este sinonim cu „impreuna”. Reuneste oamenii cand sunt departe. Puteti partaja ecranele cu prietenii sau puteti explora impreuna muzica preferata a fiecaruia, fisierele si jocurile. Samsung GALAXY S4 inlatura nu numai barierele ridicate de distanta, ci si pe cele lingvistice.


Nu mai exista bariere lingvistice
Spuneti sau scrieti ceea ce doriti sa traduceti, iar noul Samsung GALAXY S4 va spune sau va scrie traducerea pentru dvs. Samsung GALAXY S4 este un insotitor util pentru calatoriile in strainatate, ajutandu-va sa comunicati cu localnicii, sa descoperiti feluri de mancare straine si exotice si sa explorati locatii ascunse din intreaga lume.


Samsung GALAXY S4 simplifica activitatile cotidiene
Cel mai avansat dispozitiv pentru productivitate, Samsung GALAXY S4, este conceput pentru persoanele conectate in permanenta, care realizeaza mai multe activitati simultan. Sunati un prieten, raspundeti la telefon, priviti si rasfoiti e-mailuri, operati comenzile video fara a atinge telefonul. Puteti sa conectati telefonul Samsung GALAXY S4 la sistemul Home Entertainment, pentru a va sugera programe TV, in functie de preferintele dvs. Accesati sistemul personal HomeSync de pe toate dispozitivele si trimiteti continut la distanta prietenilor si familiei.


Realizati mai mult pentru sanatatea dvs.
Ramaneti activ si in forma cu Samsung GALAXY S4.
Va urmari exercitiile fizice, consumul zilnic si nivelurile de greutate. Obtineti informatii despre starea curenta a zonei, pentru activitatile dvs., cu functia Nivel de confort a telefonului Samsung GALAXY S4. Aceasta va indica nivelul dvs. de confort, pe baza temperaturii si a umiditatii. Monitorizati-va evolutia cu Starea sanatatii si diverse grafice. Alaturi de GALAXY S4, sunteti mai motivat ca niciodata sa va imbunatatiti sanatatea


Un telefon care se adapteaza la dvs. Nu invers.
Samsung GALAXY S4 intelege importanta sanatatii dvs. Telefonul va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de fitness, monitorizand nivelurile de conditie fizica pe parcursul exercitiilor si de-a lungul intregii zile.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:20 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.