joi, 25 aprilie 2013

Ofertele EMAG pentru perioada 24 aprilie - 1 mai

Spun oferte pentru ca EMAG a mai dat drumul la 2 pagini cu promotii si reduceri - una dedicata cadourilor de Paste si alta dedicata produselor electronice pe care le-ai cumpara daca ai pleca intr-o calatorie.

Oferta EMAG cu produse pentru calatorii
Si ce produse ai lua intr-o calatorie? Pai, EMAG a pus in oferta reduceri si promotii la aparate foto - care cu siguranta vor fi folositoare pentru a imortaliza momentele placute, telefoane mobile - ai pleca intr-o calatorie fara sa iti iei mobilul? :) si tablete - pe care mai poti sa lucrezi daca nici in vacanta nu poti sa te rupi de serviciu.

La partea de calatorie eu as mai adauga si GPS-urile si camerele video pe care le gasiti la oferta in promotia EMAG valabila pentru perioada 23 - 29 aprilie.


Oferta de Paste de la EMAG
Oferta este valabila in perioada 24 - 30 aprilie si cuprinde in mare produse care pot fi facute cadou de Paste copiilor si nu numai.
Aici gasim jucarii pentru copii, promotii la carti, muzica si filme. O alta promotie pe care o gasiti in acesta oferta EMAG este cea de la expresoarele Tassimo care au reduceri de pana la 50%.

Una peste alta, EMAG are 3 oferte destul de apentisante dedicate perioadei 23 aprilie - 1 mai si sunt sigur ca veti gasi sa cumparati produsul care va intereseaza.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:12 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.