marți, 23 aprilie 2013

Black Easter - reducerile EVOMAG de Paste

"Black Easter Care" - asa se numeste super oferta speciala de Paste a magazinului Evomag. Oferta contine reduceri de pana la 70% si este valabila intre 22 si 29 aprilie in limita stocului disponibil.

Promotia de Paste din magazinul EVOMAG cuprinde reduceri la mai toata gama de produse electronice. Undeva in jur de 150 de produse.
Gasiti in oferta de Paste reduceri la televizoare, laptopuri, calculatoare, monitoare, tablete, telefoane mobile, aparate foto, console gaming si nu in ultimul rand, gasiti reduceri la aparatura electrocasnica si de ingrijire personala.

Din pacate, mailul cu anuntul ofertei l-am primit abia astazi si uitandu-ma in oferta EVOMAG de Paste, am observat ca deja unele din produse au inceput sa figureze cu stoc epuizat.
Nu stiu daca "Black Easter" va fi preluat si de alte magazine dar nu ar fi rau sa avem inca o pardida de reduceri gen "Black Friday" :)

Pana una alta, oferta de Paste a magazinului EVOMAG este destul de apetisanta si va invit sa o descoperiti intrand pe link-ul de mai jos sau dand clic pe poza.


Vedeti reducerile de Paste de la EVOMAG

Vedeti reducerile de Paste de la EVOMAG



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 18:55 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.