marți, 5 martie 2013

Samsung Galaxy S IV se va lansa pe 14 martie in America

  Samsung a anuntat oficial ca noul samartphone Samsung Galaxy S 4 va fi lansat oficial pe 14 martie in America, orasul New York.

  Foarte asteptat in toata lumea, noul Galaxy S IV are parte de numeroase zvonuri despre cum arata si despre specificatiile tehnice pe care le va avea.

  Din fericire (sau nu) specificatiile tehnice au scapat pe net acum cateva zile. Le puteti vedea si voi in poza de mai jos.

sursa poza: Hit.ro

  In plus, cei de la Samsung au postat pe Youtube si un video teser pentru noul smartphone Samsung Galaxy S IV agitand curiozitatea oamenilor si mai mult.
  Teasurul se termina cu "to be continued" astfel ca suntem siguri ca Samsung va continua cu filmuletele pana cand va fi lansat oficial pe 14 martie.

  Din video nu aflam mare lucru despre smartphone, doar "Ca va fi cel uimitor produs electronic de la televizorul color incoace".
  Deci nu avem de facut sa asteptam lansarea oficiala a noului Galaxy S 4 si sa speram ca va avea un pret accesibil si pentru noi cand va apare si in Romania.



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:47 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.