joi, 28 februarie 2013

Sutiene Push up marca Catalin Botezatu

Va prezentam sutienele Push-up disponibile in magazinul CBStore - magazinul oficial al designerului Catalin Botezatu.
Deocamdata in magazinul lui Botezatu nu se gasesc decat doua sutiene push up dar pe masura ce designerul va pune altele noi, vom actualiza si noi acesta pagina.



Sutien Push-up culoare neagra
Un sutien cu push up Catalin Botezatu elegant, creat special pentru femeile misterioase, care nu vor sa treaca neobservate. Decorat cu un praf de sclipici fin, discret, este o piesa de baza din colectia unei femei. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% poliamida, 8% elastan.

Vezi pretul in magazinul lui Catalin Botezatu






Sutien Push-up cu imprimeu in dungi
Un model jucaus si tineresc, cu imprimeu modern, in dungi. Un sutien care promite un decolteu generos, datorita intariturii de burete. Decorat cu un o fundita, elemente din dantela si bretele ajustabile, acest sutien Catalin Botezatu este perfect pentru femei tinere si simpatice, care vor sa isi scoata in evidenta bustul. In plus, se potriveste de minune cu tanga din aceeasi colectie. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.90% poliamida, 10% elastan.

Vezi pretul in magazinul lui Catalin Botezatu



CATALIN BOTEZATU - magazin oficial


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:00 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.