miercuri, 13 februarie 2013

Cosmetice - categorie noua de produse la EMAG

Magazinul online eMAG.ro a introdus mai nou cosmetice pe site si odata cu introducerea lor apar si primele reduceri la cosmeticele profesionale.

Asa cum ne-a obisnuit, EMAG face reduceri dupa reduceri, iar februarie nu este lipsit de astfel de evenimente. Desi introduse de doar doua zile, produsele cosmetice se vand ca paine calda si cred ca asta se datoreaza pe langa increderea pe care romanii o au in magazinul online EMAG dar si promotiilor pe care magazinul le face foarte des.

Puteti vedea intreaga gama de produse cosmetice aici, iar mai jos vedeti promotia pe care magazinul o ofera cu ocazia introducerii noii game de produse. Asa ca nu ratati ocazia de a lua iubitei voastre un cadou de Sfantul Valentin, sarbatoare care este maine sau de Dragobete care va fi pe 24 februarie.

Atentie:
Nu uitati ca la Emag plata se face acasa cand primiti coletul iar transportul este gratuit daca comanda este mai mare de 99 de lei.

Promotia este valabila pana pe 17 ianuarie.
Clic pe produs pentru detalii.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:00 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.