miercuri, 5 decembrie 2012

Oferte de Craciun la carti de la Nemira - pachete cadou

Editura Nemira se aliniaza magazinelor online care fac reduceri de sarbatorile de iarna, Craciun in special. Anul acesta Nemira face reducere de 38% la pachetele de carti codou.

Nemira



Iata mai jos propunerea celor de la Editura Nemira.

De sărbători, editura Nemira îşi încurajează cititorii să le ofere celor dragi cadouri inspirate, memorabile, cadouri care nu se consumă, nu expiră şi care sunt la modă de câteva secole încoace. Cărţile sunt cadourile cele mai potrivite, singurele care dăinuie, înnobilând viaţa celor care le citesc.

Aşadar, îndrăzneşte să fii altfel, dăruieşte bucuria lecturii de sărbători!

Fie că eşti cititor fidel Nemira, fie că doreşti să faci cadouri de sărbători părinţilor, copiilor, prietenilor, angajaţilor, colegilor sau partenerilor de afaceri, poţi găsi un pachet-cadou Nemira potrivit pentru fiecare. Pachetele-cadou Nemira au reduceri excepţionale de 38% doar acum, în ajunul sărbătorilor. Companiile care doresc să facă comenzi de pachete-cadou pentru un număr mare de angajaţi, ne pot contacta (secretariat@nemira.ro) şi pot solicita, în funcţie de amploarea comenzii, o ofertă de preţ specială.

Vezi promotia Pachete cadou de la Nemira


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:30 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.