miercuri, 12 noiembrie 2014

ALTEX - SAMSUNG Galaxy S3 i9301 are reducere 300 lei

In campania "Deja avem preturi de Black Friday" premergatoare evenimentului Black Friday din 21 noiembrie 2014, magazinul online Altex face o reducere destul de mare la telefonul mobil smartphone SAMSUNG Galaxy S3 i9301 Neo, cu diagonala display-ului de 4.8 inchi, memorie interna de 16GB si memorie RAM de 1,5 GB.
Galaxy S3 mai are un procesor Quad core de 1.4 GHz, rezolutie HD de 1280x720 si camera foto de 8MP.

Cu reducerea de 300 de lei aplicata, Altex vinde acum telefonul SAMSUNG Galaxy S3 i9301 la pretul de 829 de lei.

Cumpara Samsung Galaxy S3 de la ALTEX



Descriere telefon

Eticheta sociala
Acum este si mai usor sa tineti legatura cu prietenii si cu cei dragi. Etichetele sociale va permit sa corelati figurile din albumul foto cu activitatea din fluxurile media sociale. Dupa ce ati creat link-ul, tot ce aveti de facut este sa va uitati la fotografiile lor si veti vedea statusul din reteaua sociala.

Apel direct
Samsung GALAXY S III stie chiar cand doriti sa vorbiti. Cand scrieti un mesaj cuiva si decideti sa efectuati mai bine un apel telefonic, ridicati pur si simplu telefonul la ureche, iar functia Apel direct va forma numarul pentru dvs. Nu mai trebuie sa cautati prin jurnalul de apeluri sau lista de contacte. Lasati telefonul Samsung GALAXY S III sa faca totul.

Afisaj inteligent
Datorita functiei inovatoare Afisaj inteligent, Samsung GALAXY S III recunoaste in mod automat cand va uitati la telefon, indiferent daca este pentru a citi o carte electronica sau a naviga pe web. Camera din fata se uita direct in ochii dvs. si mentine un afisaj luminos, pentru o placere continua a vizionarii. Ce idee stralucita!

Alertare inteligenta
Cand ridicati telefonul, nu ar fi minunat daca cineva v-ar informa ce s-a intamplat in timpul cat ati fost plecat? Samsung GALAXY S III stie ca v-ati intors si va trimite un mic semnal vibrant pentru a va informa cu privire la apelurile ratate si mesajele noi. Nu vi se pare minunat de grijuliu?

S Beam
Partajarea continutului cu prietenii din apropiere poate fi simpla, rapida si chiar amuzanta. S Beam va permite sa va conectati instantaneu pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzica, videoclipuri si tot ce mai doriti. Trebuie doar sa atingeti partile din spate ale telefoanelor, sa va conectati, sa partajati si sa va bucurati.

AllShare Play
Exista o alta modalitate de partajare a continutului pe diferite dispozitive. Se numeste AllShare Play si ne permite sa lucram impreuna, prin magia DLNA si Wi-Fi Direct, oferindu-ne acces la distanta la documente si fisiere multimedia, in momentul in care lucram in alta parte, pe un ecran diferit.

Partajarea fotografiilor cu prietenii
Gestionarea si partajarea fotografiilor dvs. nu poate fi mai simpla de atat. Telefonul recunoaste figurile si le creeaza linkuri pentru dvs., utilizand ca referinta profilurile grupurilor dvs. Acum trebuie o singura atingere pentru a putea partaja instantaneu cu cineva.

Design
Indiferent daca este vorba despre orizontul oceanului sau despre maiestuoasele paduri nordice, un lucru este sigur: in natura nu exista linii drepte. Designul minimalist si organic al telefonului Samsung GALAXY S III este reflectat de liniile sale placute. Prin natura sa, cu aspect ergonomic, ofera o experienta confortabila, cu o utilitate imbunatatita. Senzatia confortabila oferita cand este tinut in mana, liniile originale, designul premium si forma organica ofera un aspect natural.

Redare in fereastra de tip pop-up
Este usor si amuzant sa faceti diverse lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului Samsung GALAXY S III. Prin redarea in fereastra de tip pop-up si cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteti viziona videoclipuri in mod HD intr-o fereastra, in timp ce trimiteti, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionati videoclipul, pozitionati-l in locul dorit de pe ecran si discutati cu prietenii sau navigati pe web. Nu ratati niciuna dintre aceste actiuni.
   
Super AMOLED de 4,8 HD
Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi ofera un ecran de inalta definitie si o experienta intensa a vizionarii. Dispunand de culori naturale si timp de raspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor in mod HD este de o claritate extraordinara. Are, de asemenea, o eficienta energetica incredibila si este uluitor de subtire.

Cea mai buna fotografie
Samsung GALAXY S III recunoaste cea mai buna ipostaza a dvs., asigurandu-va ca nu veti pierde niciun zambet si nu veti surprinde pe cineva in momentul in care clipeste. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scena continua si va recomanda cea mai buna fotografie.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 19:47 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.