vineri, 3 ianuarie 2014

EMAG - Reducere 300 lei la TV-ul LED Smart Samsung 32F4500

Pentru o scurta perioada de timp (mai exact intre 3 si 6 ianuarie 2014) televizorul LED Smart Samsung 32F4500 cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD are reducere de 300 de RONI.

Televizorul face parte din gama 2013 si beneficiaza de tehnologia LED pentru display, este Smart TV cu conexiune la retea de tip RJ45 si Wireless si are doua porturi USB pentru conectarea si redarea filmelor, muzicii si pozelor de pe un stick sau hard extern.


Detalii complete Samsung 32F4500 la EMAG

Acest televizor beneficiaza de vizualizare 360grade - in pagina produsului din magazinul EMAG

Aceasta reducere face parte din prima oferta cu reduceri a anului 2014 pe care EMAG o organizeaza si pe care o puteti vedea aici sau citi mai multe detalii aici.

Descriere
Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului

Ajungeti exact acolo unde se afla divertismentul. Smart Hub de la Samsung creeaza un mediu optim pentru divertismentul de calitate superioara. Dispunand de acces imediat la aplicatii, videoclipuri si muzica, nu va veti simti niciodata singur. Bucurati-va de aplicatii extraordinare de pe televizorul Samsung Smart TV. Ramaneti in centrul cercului dvs. social cu pagina sociala Smart Hub si vizionati videoclipurile preferate ale prietenilor dvs. cu Facebook si Twitter. Puteti chiar sa accesati fotografii, filme si videoclipuri de pe toate dispozitivele compatibile, precum un PC sau o camera foto.

Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului
Samsung modifica regulile de vizionare a televizorului prin intermediul Smart Hub. Prin cele 3 panouri complexe si usor de utilizat si o interfata intuitiva pentru Smart Hub cu control prin miscare, Smart Hub va permite sa cautati si sa accesati continutul rapid si usor. Bucurati-va de o gama larga de filme si de emisiuni TV accesand aplicatiile disponibile pe televizorul Samsung Smart TV si trimiteti continut prietenilor pe Facebook si Twitter. Bucurati-va si accesati fotografii, videoclipuri si muzica de pe toate dispozitivele compatibile.

Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului
Obtineti tot divertismentul cu noul Smart Hub de la Samsung. Acum obtineti acces imediat la toate aplicatiile, fotografiile, videoclipurile si muzica preferate. Mai mult chiar, puteti partaja toate acestea cu prietenii pe Facebook, Twitter si puteti chiar efectua apeluri video pe Skype. Prin functia AllShare de la Samsung puteti sa va bucurati de continutul de pe toate dispozitivele compatibile DLNA. Mai multe functii, divertisment dublu.

Dual Core sporeste viteza in multitasking
Viteza mai mare de lucru a procesorului Dual Core permite efectuarea mai multor activitati simultan, precum utilizarea unei aplicatii in timp ce descarcati o alta. De asemenea, permite navigarea web mai rapida in timpul executarii aplicatiilor sau a vizionarii programelor TV pentru paginile deschise recent, prin functia Istoric recent.

Urmariti emisiunile de sport in cel mai bun mod posibil
Cu ajutorul televizorului Samsung, puteti urmari emisiunile sportive in cel mai bun mod posibil. Modul Sport va permite sa incorporati diverse functii si o comanda rapida pentru a le activa pe toate deodata. imbunatatiti calitatea imaginii si a sunetului si urmariti fiecare lovitura si gol cu o claritate deosebita. Calitatea sunetului asigura, in camera dvs. de zi, o atmosfera pe masura celei de pe stadion.

Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus.

Ramaneti conectat, partajand
Partajati in mod cursiv continutul de pe toate dispozitivele conectate, cu Samsung AllShare. AllShare va ofera posibilitatea sa partajati fotografii, videoclipuri si muzica de pe smartphone, tableta, laptop si camera foto pe ecranul de mari dimensiuni al televizorului. Bucurati-va acum de continut pe televizorul Smart TV cu cat mai putin efort posibil.

Vizionati filme de la USB
Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizor.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 10:13 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.