duminică, 3 martie 2013

Laptop Dell Inspiron 5520 - reducere 553 de lei

Cumpara de la evoMAG laptopul Dell Inspiron 5520, procesor Intel Core i3-3110M, RAM 4GB, HDD 1TB la pretul de doar 2.099 de lei. Pretul este redus cu 533 de lei de la 2.652 de lei si il puteti cumpara acum cu 2.099 lei.


Cumpara laptopul de la EVOMAG


Descriere de la producator
Creat tinand cont de dvs.
Noul Inspiron 15R este prevazut cu un ecran de 39.6 cm (15.6 inchi) si procesoare de pana la Intel Core i3 din a treia generatie, pentru a putea fi stilat si conectat in permanenta.

Dati putere proiectelor dvs.
De la temele pentru scoala la retelele de socializare, este mai usor sa va rezolvati prioritatile cu procesoarele de pana la Intel Core i3 din a treia generatie, cu sistemul de operare Ubuntu si cu pana la 4 GB de memorie.

Pastrati legatura.
Transformati-va laptopul Inspiron 15R intr-un centru de comunicatii. Acum este mai simplu ca niciodata sa va conectati cu prietenii si cu familia, multumita unei conexiuni WiFi solide, unei camere Web HD incorporate, aplicatiei Skype si unei baterii cu durata de functionare.


Viata dvs. digitala, toata intr-un singur loc.
Cu ajutorul software-ului Dell Stage aveti la indemana toata muzica dvs., fotografiile, clipurile video si multe altele. De asemenea, cu SyncUP bazat pe Nero va puteti bucura de acelasi continut pe PC, pe smartphone si pe tableta. In plus, puteti utiliza Windows Live Skydrive pentru a beneficia de o capacitate de stocare a datelor de pana la 25 GB.

Seara dedicata filmelor este acum si mai interesanta.
Ecranul de 15,6 inchi, cu tehnologie TrueLife, al laptopului Inspiron 15R da viata imaginilor pe care le urmariti, oriunde ati merge. In plus, divertismentul va face saltul la nivelul urmator de exaltare prin conectarea la un televizor sau la un monitor extern cu capacitati HDMI prin intermediul portului HDMI v1.4a disponibil. S-ar putea sa nu mai fiti nevoit sa cumparati bilete la film niciodata.

Protectie imediat dupa despachetare.
Cu laptopul Inspiron 15R nu veti avea cu siguranta nicio grija. Multumita versiunilor de incercare incluse ale unor solutii de securitate de la McAfee, DataSafe si Absolute LoJack, va puteti bucura mai mult de PC-ul dvs., facandu-va mai putine griji.

Detalii tehnice complete in pagina produsului la evoMAG.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:36 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.