sâmbătă, 9 februarie 2013

Cumpara siropul Liquid C Plus Bioflavonoide

Liquid C Plus Bioflavonoide este un sirop cu Vitamina C, bioflavonoide si calciu. Consumul regulat al acestui sirop ajuta la combaterea racelilor si gripelor si are efect antioxidant, anticancerigen si imbunatateste randamentul fizic.


Siropul costa 83,16 lei in magazinul Reteta Naturista.
Cumpara-l acum din magazinul Reteta Naturista

Indicatii Terapeutice
Acidul ascorbic sau vitamina C este o substanta hidrosolubila (adica se dizolva in apa) datorita acestei caracteristici eliminandu-se rapid din organism in cazul efortului fizic intens sau a antrenamentelor sustinute . Vitamina C a fost descoperita de savantul american de origine maghiara Szent -Gyorgyi Albert care a reusit pentru prima oara sa extraga Vitamina C din ardei primind pentru remarcabila lui descoperire Premiul Nobel.In natura vitamina C se gaseste in numeroase fructe si legume , dar macesele contin cea mai importanta cantitate asociata cu flavonoidele substante care ii sporesc efectul.

Aparitia unor preparate cu absortie lenta (time realesed) ne permite asigurarea permanenta a organismului cu cantitatea de vitamina C necesara.

Linus Pauling , laureat al Premiului Nobel, a subliniat importanta vitaminei C in combaterea unor boli de la o simpla raceala la altele mult mai grave gen cancer. Consumul regulat de vitamina C creste imunitatea organismului mai ales fata de bolile de natura infectioasa, accelereaza vindecarea ranilor, stimuleaza respiratia celulara, sistemele enzimatice, are efect anti-stres, scade colesterolul sanguin, are efect anticancerigen, contribuie la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si a oaselor, stimuleaza globulele rosii...

citeste restul in pagina produsului.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:05 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.