marți, 22 ianuarie 2013

Reduceri si outlet in magazinul ZorileStore.ro

In ianuarie magazinul de imbracaminte originala si incaltaminte de firma "ZorileStore" vine cu reduceri substantiale la produsele lor. In plus, magazinul are si o categorie cu produse de outlet de asemenea si ele cu reduceri de preturi.

La incaltamintea pentru barbati, femei si copii gasiti reduceri la adidasi de la firma Puma dar si alte tipuri de incaltari, cum ar fi: ghete, pantofi casual, pantofi sport, tenisi, bascheti, pantofi de alergat, ghete de sala, ghete de fotbal, pantofi de sailing, sandale si papuci.

La imbracaminte magazinul reduce preturile la hainele pentru barbati, femei, copii si bebelusi. Sunt reduceri la geci, veste, jachete, pulovere si hanorace, reduceri la treninguri, colanti, blugi si pantaloni casual, reduceri la camasi, bluze, tricouri, maieuri si costume de baie.

Nu uitati ca in magazinul ZorileStore.ro aveti un mod inedit de a vedea produsele: vizualizare la 360 de grade si aveti si o garantie de 30 de zile: Daca se intampla ca un produs sa aiba un mic defect, acesta va fi inlocuit de un altul din acelasi model.

Nu uitati ca livrarea produselor prin curier costa doar 5 lei la magazinul "ZorileStore".


Vezi reducerile la incaltaminte sau clic pe poza


Vezi reducerile la imbracaminte sau clic pe poza


Vezi reducerile la accesorii sau clic pe poza


Vezi reducerile la produsele outlet sau clic pe poza



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 07:26 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.